Fyra keynotes på Embedded Conference Scandinavia

Talare från Google, Amazon Web Services, IBM Watson IoT och Cisco är nu bekräftade keynotes på årets ECS och berör främst ämnen som AI, IoT och Cyber Security.


Richard Elberger, Amazon Web Services

De fyra keynote-talarna är:
* Ted Schönbeck, Google: AI – from hype to reality
* Richard Elberger, Amazon Web Services: Securing IoT everywhere
* Colin Williams, IBM Watson IoT: Unlocking Industry value out of IoT and AI
* Christian Heinel, Cisco: How to create an effective security architecture
ECS satsar i år dessutom på ett antal speciellt inbjudna välrenommerade talare som är aktiva inom utvalda fokusområden. Bl a Jana Tumova, KTH Division of Robotics, Perception, and Learning, Fredrik Heintz, Linköping universitet, som kommer att tala om framtidens cyberfysiska AI-system och Johannes Kristian från Bosch Software Innovations som kommer att tala om Open Source och industriell automation.
Detta är en del av satsningen på att skapa ett ännu vassare och mer spännande konferensprogram för deltagarna. Liksom tidigare år består också en stor del av programmet av presentationsförslag inskickade av branschens viktigaste företag, både svenska och internationella. I år har rekordmånga bidrag skickats in, vilket kommer att säkerställa en mycket hög kvalitet på programmet som sammanställs nu beräknas vara klart i början av september.
Embedded Conference Scandinavia (ECS) hålls på Kistamässan 5-6 november.

Comments are closed.