Annons

Forsway förstärker styrelsen

Forsway har utsett två nya styrelseledamöter. Karin Thurberg och Siebren de Boer tillför väsentlig kompetens för Forsways globala tillväxtstrategi.


Glöteborgsföretaget Forsway är sedan många år leverantör av bredbandslösningar som kombinerar satellit- och telekomnät. Systemen används speciellt på platser där de vanliga telekomnäten inte klarar behoven.

– Kombinationen av satellit och telekomnät gör det möjligt att koppla upp de fyra miljarder människor i världen som saknar bredband, och därmed effektivt tackla det digitala utanförskapet, säger Karin Thurberg. Jag ser fram emot att arbeta med teamet för att driva Forsways fortsatta expansion på både etablerade och framväxande marknader.

– Vi är mycket glada att välkomna Karin Thurberg och Siebren de Boer till Forsways styrelse, säger Mats Andersson, Styrelseordförande i Forsway. Deras kompetens och erfarenheter från branschledande företag inom telekom- och finanssektorn kommer att generera nya värdefulla insikter och vägledning för våra expansionsplaner.

Comments are closed.