Första ordern från Shortlink

IR-sensortillverkaren, JonDeTech Sensors AB har fått sin första order från ShortLink AB. Ordern avser närvarodetektion i ett dispensersystem och är ett första resultat av det samarbetsavtal som tecknades i höstas gällande framtida utveckling av nya produkter baserat på sensorteknik.

ShortLink har sedan i höstas, tillsammans med JonDeTech, utvecklat en prototyptest av närvarodetektion för ett dispensersystem. Det är i kontrollenheten som närvarosensorn integrerats, med syftet att ge god användarbarhet och samtidigt reducera strömförbrukningen. Den initiala ordern är avsedd för en mindre förproduktionsserie med ett ordervärde om ca 19 000 kronor.
– Jag är jätteglad över att vi nu kan realisera den första ordern med just ShortLink, som vi ser som specialister på design, utveckling och integration av avancerade i elektronikprodukter, säger Per Lindeberg, VD på JonDeTech.
– Vi är glada över att vi fann JonDeTechs sensor för denna tillämpning, säger Martin Valfridsson, VD på ShortLink. Sensorns flexibilitet och kostnadseffektivitet gör att vi också ser fram emot att kunna använda sensorn i flera aktuella och framtida utvecklingsprojekt.

Comments are closed.