Första 100 GHz realtidsoscilloskopet

Teledyne LeCroy Inc har demonstrerat ett digitalt oscilloskop med 100 MHz realtidsbandbredd och 240 GSa/s samplingshastighet. Demonstrationen genomfördes vid forskningsanläggningar av Teledyne Scientific Company i Thousand Oaks .

Tom Reslewic, verkställande direktör, Teledyne miljö och elektronisk mätutrustning, säger
– Det visar nya fenomen, öppnar kanaler för nya upptäckter och banar väg för stora förbättringar inom höghastighets mätning."
Calif Teledyne LeCroy och Teledyne Scientific har slutfört utformningen av ett gemensamt chip i nästa generations indiumfosfid (InP) och har överfört konstruktionen för tillverkning vid Teledyne Scientifics foundry för InP. Det gemensamt utvecklade chipet är den första enheten i en expansiv kretsuppsättningen som planeras för kommande generationer av höghastighetsoscilloskop.
Teledyne förvärvade LeCroy Corporation i augusti 2012.
– Vi är glada att nå milstolpen 100 GHz för ett realtidsoscilloskop på mindre än ett år efter förvärvet av Teledyne LeCroy, säger Robert Mehrabian, ordförande, president och CEO för Teledyne.
– Att vi på samma dag kan lansera nya InP-chip i samarbete med Teledyne Scientific visar bredden av vår tekniska expertis och vårt engagemang för att ta högpresterande oscilloskop till nästa nivå.

 

Comments are closed.