Epsilon nyanställer i Västerås

Konsultföretaget Epsilon AB öppnade vid årsskiftet ett kontor i centrala Västerås. Epsilon räknar med att nyanställa minst tjugo konsulter i staden under 2012.

– Etableringen i Västerås är en långsiktig satsning för oss. Vi har redan idag ramavtal med flera stora och viktiga kunder i staden, och vi ser även flera potentiella kunder framöver, säger Mats Boström, koncernchef för Epsilon.

Epsilon AB har 1 550 anställda och över 10 000 oberoende partners och specialister i olika nätverk. Företaget har huvudkontor i Malmö och från årsskiftet 22 kontor över hela landet. Inom Utvecklingscentrum Mälardalen har Epsilon idag kontor i Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Örebro, Köping, och nu även i Västerås.

– För Epsilon är det viktigt att finnas nära kunderna. Därför känns det självklart att öppna ett kontor i Västerås för att ytterligare utöka samarbetet med näringslivet i denna expansiva teknik- och handelsstad med högutbildad arbetskraft, säger Erik Treskog, regionchef Epsilon i Mälardalen.

Epsilon har ett brett tjänsteutbud, med allt från mekanikkonstruktion till elektronik och mjukvara. Redan idag finns det kunder som täcker in hela Epsilons tjänsteutbud i Västerås.

– Vi räknar med att nyanställa minst tjugo konsulter i Västerås under 2012. I ett första skede kommer primärt konsulter rekryteras som arbetar med mekanik, elektronik, mjukvara eller automation. Även vårt starka område beräkning tror vi kommer vara viktigt framöver, avslutar Erik Treskog i ett pressmeddelande.

Comments are closed.