Embeddedworld

Bäste embeddedföretag, säljande eller användare av tekniken.

Under 2 år har vi haft ett nära samarbete med Embedded World i Nürnberg. Vi har ordnat gruppresor, mingelkväll på mässan med mässfest, resa till någon närliggande vingård en kväll efter mässan och haft vår monter som samlingspunkt för svenska och nordiska besökare.

Vi tänker göra samma sak på nästa års mässa, nu är det tradition. Vi försökte även förra året att anordna en samlingsmonter men var väldigt sent ute, bättring i år alltså. Flera av er, vet vi, ställer ut med egna montrar.

Nu erbjuder vi  er som vill prova på Embedded World att få ingå i en planerad samlingsmonter. Ni kan ställa ut för att sälja era produkter eller tjänster eller ni kan finnas på plats på en minimal väggyta med skylt som visar att ni söker leverantörer att representera eller samarbeta med.

Se detta som ett vattenhål med möjligheter att skapa nya internationella kontakter. Med vår stora nordiska och internationella spridning ska vi promota mässan med era logos och engelska presentationer i annonser och på hemsidan.

I första läget går detta ut på vårt register men ni svarar i första hand till mässans representant Hansuno Krisch, hansuno.krisch@itmab.nu
men kan även kontakta Elektronik i Norden, Tommy Jägermo, tommy@elinor.se
Läs mer nedan. Anmäl ert intresse som resenär eller utställare nu.

Vi ser fram emot Embedded World och att ha er som resenär och/eller utställare

För er som vill veta ännu mer följer här mässans information med bilagor.

Ladda ner utställarbroschyr

Ladda ner Anmälningsblanketter direkt

 

Res med oss eller ställ ut, Samlingsmonter
ihop med tidningen Elektronik i Norden.

3 – 5 mars 2009 i Nürnberg,
den trevliga mässtaden i södra Tyskland

Early booking discount 18 €/ m2 until June 30, 2008!!!

Ta vara på tillfället att presentera Ditt företag och dess produkter bland världens ledande embeddedföretag i en multinationell miljö av första rang. Embedded World är den perfekta plattformen för att nå Din målgrupp och för att skapa nya affärskontakter.

Embedded world Exhibition&Conference fortsätter att stärka sin position som världens ledande mässa för inbyggd elektronik. Med 675 utställare år 2008, satte man nytt rekord och antalet besökare slog också alla rekord när 17 000 fackbesökare från hela världen kom till mässan för att ta del av det allra senaste inom Embedded.

Embedded world kommer år 2009 att åter vara hela världens mötesplats. Vare sig det gäller hårdvara eller programvara, hjälpmedel eller tjänster, så presenterar utställarna det allra senaste nyheterna och trenderna inom branschen på en yta av ca. 30,000 m²

Det finns åter igen planer för en samlingsmonter ihop med Elektronik i Norden på nästa års mässa.
Inför 2009 vill vi vara ute i mycket god tid för att ni skall kunna planera era aktiviteter. Vare sig ni vill visa upp era produkter på detta vis eller söker leverantörer, så finns ni på en fast plats och kan i en ordnad miljö ta emot besökare. Hör av er om intresse finns så kontaktar vi er efter sommaren för mera detaljer.

Om Du ställer ut i egen regi så är normalpris för en nyckelfärdig monter på 9 m2 , 2.876 €  ex. moms 19%  inkl. Golvyta och fullt möblerad monter. Anmäler Du Dig före 30 juni får Du en förbokningsrabatt på 18 € per m². Du har då dessutom full flexibilitet för att delta i Elektronik i Norden’s planerade samlingsmonter. Hör av Dig så berättar vi mer. För eventuella deltagare i samlingsmontern har denna rabattperiod förlängts till slutet av augusti.

Med vänliga hälsningar

Hansuno Kirsch, Sverigerepresentant
Tel: 08-765 52 60, Fax: 08-446 01 18
hansuno.krisch@itmab.nu

Tommy Jägermo
Elektronik i Norden
08 540 865 12 (direkt mobil)
tommy@elinor.se

Comments are closed.