Embeddedkonferens och M2M Summit

Parallellt med Embedded Conference Scandinavia arrangeras i år den internationella M2M-konferensen M2M Summit Scandinavia.


– Det här är en väldigt spännande utveckling för ECS, säger Johan Nordin, ordförande i Branschföreningen Svensk Elektroniks sektion Embedded Technology. M2M är bland det mest intressanta inom embeddedteknologin just nu.

M2M Summit arrangeras i Tyskland av det tyska företaget TEMA och branschföreningen M2M Alliance sedan sex år tillbaka. I år hålls konferensen i Düsseldorf i september och eftersom Sverige i år är ett partnerland för evenemanget kommer också en spin-off att hållas i Stockholm: M2M Summit Scandinavia.
– Vi ser fram emot ett bra samarbete, säger Grant Mahmutovic på TEMA. Sverige och Stockholm ligger i framkant vad gäller embeddedteknologi och M2M, så det är ett självklart val av partnerland och plats för en ny satellitkonferens. Och att kunna hålla vår konferens i samband med ECS betyder mycket.
Embedded Conference Scandinavia har genom åren vuxit och utvecklats till att bli ett stort internationellt evenemang. Tvådagarskonferensen täcker in de flesta aspekter inom embeddedteknologi och har flera spår inom både teknologi och management. Evenemanget arrangeras av Branschorganisationen Svensk Elektronik med sektionen Embedded Technology i samarbete med branschtidningen Elektronik i Norden, samt för första gången tillsammans med mässarrangören Nice Events Scandinavia.
Se även www.embeddedconference.se samt www.m2m-summit.com

Comments are closed.