Embedded Conference Scandinavia också i Malmö

10-11 mars 2015 arrangeras Embedded Conference Scandinavia för första gången också i Malmö. ECS Syd kommer att bestå av en tvådagarskonferens av hög kvalitet som behandlar de mest aktuella ämnena inom embeddedteknologi, samt en utställning där leverantörer kan presentera sina produkter och tjänster för en dedikerad publik.

 


– Det här är en naturlig utveckling, säger Johan Nordin, ordförande i Branschorganisationen Svensk Elektroniks Embedded Technology sektion. Redan när vi startade Embedded Conference Scandinavia för snart tio år sedan hade vi en skandinavisk utveckling som mål. Branschen i södra Sverige och Danmark har länge efterfrågat ett regionalt evenemang inom embeddedteknologi.

ECS Syd kommer att hållas i Malmömässans konferensdel och det är lätt att nå konferensen både från Köpenhamn och Malmö/Lund.
– Det är två hållplatser med lokaltåget, vare sig man kommer från Malmö eller Köpenhamn.

– Evenemanget kommer självklart att bli mindre än ECS i Stockholm, men vi räknar med att hålla en lika hög kvalitet vad gäller programpunkter och utställare, säger Björn Delin, VD på BraMässor som är medarrangör av ECS. Vi siktar på att locka främst den viktiga besökarmålgruppen som finns i Malmö-Köpenhamn-området.

Arrangörer av Embedded Conference Scandinavia Syd är Branschorganisationen Svensk Elektronik – med sektionen Embedded Technology, nyhetsförmedlaren Elektronik i Norden och mässarrangören BraMässor.
 

Comments are closed.