Elektronikmässan fokuserar på embedded

Elektronikmässan i Göteborg ingår ett strategiskt samarbete med branschorganisationen Svensk Elektronik inför Elektronikmässan Göteborg 19-20 april 2023. En del av mässan dedikeras åt embeddedsystem.

– Vi är otroligt nöjda med det fina samarbete som vi haft med Svensk Elektronik avseende Elektronikmässan i Stockholm, säger Helena Crivei, Head of Cluster, Easyfairs. Nu fördjupar vi vårt samarbete och gör en gemensam satsning på Embedded på Elektronikmässan Göteborg.

– Svensk Elektronik ligger bakom den populära Embedded Conference Scandinavia som arrangeras årligen i Stockholm och genom samarbetet med Easyfairs vill vi stärka vår närvaro i Västsverige, säger Stefan Jakab, generalsekreterare, Svensk Elektronik. Elektronikmässan i Göteborg har arrangerats i 10 år och för oss är detta är ett naturligt steg framåt i vårt samarbete.

Elektronikmässan har arrangerats sedan 2011 och är en populär och givande mötesplats. Under två dagar samlas elektronikbranschen för att nätverka och göra affärer. Mässan arrangeras parallellt med Advanced Engineering, tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling och sourcing.

Comments are closed.