Elektronikgolfen 2011

Inbjudan till:

ElektronikGolfen 2011

onsdagen 8 juni,

som i år spelas på Kyssinge Golf, Rosersberg

Danderyd 15 april 2011

Missa inte årets höjdpunkt för alla elektronikgolfare
Elektronik i Norden, Nordens största tidning för elektronik-konstruktion och årets sponsorer presenterar årets tävling. Kom och träffa branschkollegor under en dag på en av Sveriges populäraste golfbanor.

 


Nu är det hög tid att anmäla sig till årets Elektronikgolf, den 13:e tävlingen i ordningen.


Det är alltid stort tryck på platser
, max spelarantal är i år 128. Det gäller alltså att komma in med sin anmälan snabbt. Vi spelar i år på Kyssinge Golf, Rosersberg som ligger nordöst om Upplands-Väsby. Det finns möjlighet till övernattning i närheten av banan, intresserade kan höra av sig till Tommy Jägermo.

Sent ute? Vi har en reservplatslista
, förra året fick över 70 reserver spela på tävlingsdagen så ge inte upp om det ser mörkt ut i början. Fram emot tävlingsdagen får ni ständiga veckouppdateringar hur ni är placerade i reservkön.

Skicka din anmälan till:
tommy@elinor.se med:  (kopiera in nedan block i ett mejl)

Namn;
Företag;
HCP;
Golf-ID;
Mejladress;
Mobilnummer;
Faktureringsadress;

Startavgiften som faktureras och skall vara betald före tävlingen är SEK 470:- (inkl. moms) och innefattar Green Fee, morgonfika, lunch och ett stort prisbord.

Man träffas där på speldagen från ca klockan 6.15 till 7.30 för incheckning, kaffe och macka och för de som så önskar träning på Putting Greenen och Driving Rangen
Kom i tid! Det serveras morgonfika i Restaurangen.  Ev. justeringar av HCP görs med tävlingsledningen på plats tävlingsdagens morgon..
Startinformation sker ca kl. 7.30 av tävlingsledningen
Golfvagnar: Det finns vagnar att låna. Golfbilar: Begränsat antal men de med läkarintyg har förtur, hyran betalas på plats. Mejla tommy@elinor.se om behov/önskan finns.

Spelformen är Slaggolf,
D.v.s. man noterar antal slag på varje hål (max +5) och totalsumman ger brutto. Spelarens tilldelade handicap dras sedan ifrån bruttoresultatet för att erhålla ett netto. 
Det blir även en tävling om Bästboll, där de två bästa nettopoängen noteras av den i bollen med lägst HCP, på ett separat scorekort som den spelaren får vid incheckningen.

Tävlingsstart med Kanonstart sker ca klockan 8.00
, det är viktigt att alla är på plats i god tid, det kan ta ca 20 minuter att gå till det längst bort belägna hålet. Ditt starthål får du veta på tävlingsdagen.

VIKTIGT! 
– Mjukspik obligatoriskt! 
– De av golfklubbar och Svenska Golfförbundet normalt godkända hjälpmedel, och som används på golfbanor, t.ex. elektronisk avståndsmätare, är tillåtna. Vid osäkerhet mejla till Tommy Jägermo, tommy@elinor.se 

Vi ser fram emot en trevlig golfdag på Kyssinge Golf, onsdagen den 8 juni och avslutar vid ca 14.00-tiden med lunch (behöver ni specialkost, kontakta Tommy Jägermo) följt av prisutdelning för huvudtävlingen och Sponsorernas deltävlingar på banan. Prisbordet består av vandringspris, bucklor och många fina golfsaker från shopen, dessa golfsaker är utbytbara på tävlingsdagen mot andra storlekar eller annan vara. I shopen finns en förteckning på varor och priser, varorna kan ej bytas mot kontanter.

Årets sponsorer, med egna tävlingar i tävlingen och Elektronik i Norden hälsar er varmt välkomna till spel.

Sponsorerna ordnar under tävlingen separata tävlingar som t.ex. Längsta Drive (herr och damklass), Greenträff (gemensam klass), Närmast hål (gemensam klass) och Närmast hål på visst antal slag.(herr och damklass). Sponsortävlingarna presenteras på respektive hål av hålvärdar.

Sponsorer 2011:

Branschorganisationen Svensk Elektronik
Vi samlar branschen.
Kom med du också!

Martinsson Elektronik
Distribution av komponenter eller design av elektroniklösningar.
Vi har de teknikledande produkterna samt utvecklingsresurser!

RECAB
(I år i samarbete med Schroff Scandinavia)
Your Embedded Team Player
www.recab.com

Rutronik
Committed to Excellence – www.rutronik.com
Halvledare, Passivt, Elmek, Displayer, Embedded, Wireless 

Stockholmsmässan och Eventet S.E.E.
Den nya stora mötesplatsen för den nordiska elektronikbranschen,
läs mer på www.see-event.se

Testhouse Nordic
Oberoende distributör av Test & Mätinstrument för elektronikmarknaden
med kontor i Stockholm, Helsingborg, Espoo och Oulu

Würth Elektronik
En av Europas ledande tillverkare av
Mönsterkort, EMC, Induktiva- och Elmek-komponenter

Comments are closed.