Egenutvecklade styrenheter

Conrad Business Supplies lagerhåller nu ett nytt och uppdaterat sortiment av C-Control-processorenheter som är utvecklade internt av Conrad Technology Centrum (CTC). De nya lösningarna har förbättrade användargränssnitt och större anpassningsmöjligheter.

 

Flaggskeppet i familjen C-Control PRO är C-Control AVR32-Bit MCU. Förutom de uppdaterade webbserverfunktionerna, kommer produkten nu med en programvara kallad "Grape" som är lätt att använda och möjliggör enkel implementering av idéer med hjälp av ett grafiskt flödesschema. Under grafisk programmering visas grafiska symboler tillsammans med relevant C-kod. Detta möjliggör exakt kontroll av kommunikationssystemet enklare C-hantering.
En annan nyhet för C-Control PRO är Arduino-kompatibel UNO Design som möjliggör enkel integrering av kompatibla Arduino-utökningar. Dessutom har styrkortet tre kontaktplatser för Grove-sensorer och expansionsmoduler. Det finns mer än 30 olika moduler med ett C-Control-bibliotek för enkel integration.
Conrad har också tillfört två nya styrkort med Arduino UNO Design: C-Control PRO Duino med gratis utvecklingsmiljö (C-Control PRO IDE) och C-Control PRO Duino OPEN med öppen källkod för Arduino.
Nytt är också Arduino-kompatibla C-Control OPEN, som är ett styrkort med Wi-Fi-anslutning. Den är framför allt framtagen för IoT-tillämpningar. Med enkla AT-kommandon är det möjligt att interagera med en mängd olika serverlösningar och att utnyttja enheten som en åtkomstpunkt för att erhålla förbindelse med olika nätverksuppställningar.

Comments are closed.