Camaro-vinnare på electronica

Digi-Key Electronics lottade ut en 2018 Chevrolet Camaro V8 Convertible på electronica i München. Vinnaren blev Marco E., en universitetsstudent från Regensburg i Tyskland, som besökte electronica för att få en känsla för dagens marknadstrender.

– Jag satt på en föreläsning när jag fick ett samtal från Digi-Key som frågade om jag kunde komma tillbaka till mässan på fredag morgon, sa Marco. Den natten kunde jag inte sova. Jag visste inte om jag hade vunnit bilen eller om jag bara var finalist. När jag träffade Digi-Key-teamet nästa dag blev jag helt mållös när de sa att jag vunnit bilen.

Vinnaren av bilen erbjöds också möjligheten att få priset i kontanter istället. Efter noggrann övervägning beslutade Marco att ta kontanterna.
– Jag har bestämt mig för att spara pengarna och inte spendera dem. Jag tänker dock hyra en Camaro i en vecka och köra runt med mina vänner.
– Våra spel och priser är bara ett sätt vi gillar att överraska och glädja våra kunder, säger Hermann Reiter, chef för Global Strategic Business Development & Suppliers. Ännu viktigare är att mässor som electronica är utmärkta tillfällen att prata med kunder och lära sig vad de förväntar sig av distributörer inom elektronikindustrin och hur man fortsätter att stödja ingenjörer. Vårt mål är att ta reda på hur vi kan fortsätta att stödja och engagera dem i deras dagliga arbete.

Comments are closed.