CAD-Resurs öppnar kontor i Stockholm

Linköpingsföretaget CAD-Resurs öppnar kontor i Electrumhuset i Kista. Samtidigt har Bengt Jarl anställts som vd för kontoret, som blir en separata juridisk enhet.

 

Bengt Jarl kommer inte enbart anställas som mönsterkortskonstruktör och vd för Stockholmskontoret utan kliver även in som delägare i detsamma.

”Att öppna ett kontor i Stockholm kan möjligen känns lite överflödigt. Vad kan någon i Stockholm göra som vi inte skulle kunna göra i Linköping? Vår styrka är att vi är flera personer som kan göra flera olika typer av jobb. Om ett uppdrag planerats på en av oss kan vi blixtsnabbt växla tänkt mönsterkortskonstruktör ifall den första personen är mer lämpad för ett nytt uppdrag. Det kan till exempel. vara beroende på att jobbet ska göras i Altium eller OrCAD, som inte samtliga av oss jobbar med.. En uppenbar fördel är förstås att vi kan sitta på plats hos kunder i Stockholmsområdet. Vi jobbar ju normalt inte på plats hos kund, men det finns både kunder som kräver detta och det finns tillfällen då det fungerar precis lika bra”, skriver CAD-Resurs.

Bengt Jarl kommer närmast från CAD-Resurs leverantör Mentor Graphics.

Comments are closed.