Bredbandskonferens i juni i Kista

Sweden Broadband Alliance och Kistamässan arrangerar en ny mötesplats för ICT-, bredbands- och telekom-aktörer genom Sweden Broadband Conference den 15-16 juni 2011.

Sweden Broadband Conference syftar till att samla de viktigaste aktörerna inom ICT, bredband och telekom och vara en möjlighet att möta marknaden, vidareutvecklas och utbilda personal, i ett och samma forum.
 
 Vid Sweden Broadband Conference anordnas seminarier med välrenommerade talare och en utställning. Här kommer besökare att möta företag inom branschen, som ligger i framkant och som visar sina bidrag till framtidens teknologi.
 
 – Sweden Broadband Alliance som organisation, verkar för att stödja bredbands utvecklingen och vara ett nätverk inom bredbandssektorn, säger Crister Mattsson, Senior Advisor på Sweden Broadband Alliance.
 
– Det behövs en mötesplats där branschen träffas och lyssnar på ledande bredbandsföreträdare, tar del av nya innovationer och diskuterar bredbandsfrågornas betydelse för samhället och den ekonomiska utvecklingen. Våra medlemmar består av ledande företag inom bredbandsindustrin samt branschorganisationer och forskningsinstitut.  Vi har saknat en mötesplats där vi också kan träffa både företag och offentlig sektor och diskutera hur bredband blir allt viktigare för samhället. Sverige anses som ledande inom bredbands-utvecklingen. Här får vi en möjlighet att visa upp ”bredbandssverige” för internationella besökare och beslutsfattare.
 
 Sweden Broadband Alliance kommer också under konferensen att dela ut sitt årliga bredbandspris, Sweden Broadband Award.

Comments are closed.