Axis etablerar säljkontor i Mexiko

Axis meddelar att de expanderar sin globala verksamhet och i dagarna öppnas försäljningskontor i Mexiko. Axis ser ett stort intresse för nätverksvideo på marknaden och med lokal närvaro stärker företaget möjligheten att bearbeta marknaden i Centralamerika.

Axis har sedan årsskiftet ökat sin globala närvaro med egen personal i Tjeckien, Ungern, Turkiet och Saudiarabien. Idag har företaget närvaro med egen personal i 37 länder. Per den 31 augusti hade Axis 1061 anställda, en ökning med 147 personer sedan årsskiftet.

–  Den förväntade tillväxten för videoövervakningsmarknaden fortsätter att vara hög. Efterfrågan på nätverksvideoprodukter ökar och vi har sett ett fortsatt inflöde av projekt för installationer inom detaljhandeln, transportsektorn och i offentliga miljöer. Fördelarna med nätverksvideo när det gäller bildkvalitet och kostnadseffektiva installationer fortsätter driva teknikskiftet på samtliga marknader, säger Ray Mauritsson, vd för Axis.

Axis utvecklar och marknadsför nätverksvideoprodukter och driver teknologiskiftet inom säkerhetsbranschen från analog till digital övervakning. Idag utgör den globala marknaden av nyförsäljningen av nätverksvideoprodukter cirka 30 procent, 2015 förutspås siffran vara cirka 50 procent, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.