Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige

EIG, Elektronikindustriföreningen i Göteborg har utnämnt ReVibe Energy till “Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige 2020”.


I bild från vänster: Albin Annér, Felix Eriksson, Andreas Josefsson, Flemming Vejlö (Styrelseordförande EIG), Erik Godtman Kling och Viktor Börjesson.


Priserna “Årets Elektronikföretag i Västsverige” och “Årets Unga Elektronikföretag i Västsverige” delas årligen ut av branschorganisationen Elektronikföreningen i Göteborg. Tidigare vinnare inkluderar bland annat den västsvenska framgångssagan Bluetest och det innovativa medtechföretaget Mevia.

EIG:s motivation:

”ReVibe Energy har en lösning till det vibrerande IoT-området som enkelt ger energi till den växande marknaden för lågenergi-sensorer”

Med hjälp av unik och innovativ teknik omvandlar ReVibe Energy AB vibrationer till elektricitet och kan därigenom erbjuda sina kunder en pålitlig, förnyelsebar och helt trådlös strömkälla till industriella trådlösa sensorer och IoT-applikationer.

Produkten ligger rätt i tiden då fler börjar ställa sig frågan hur miljarder trådlösa sensorer ska få
ström utan orimligt dyra kabelinstallationer och batteribyten.

Göteborgsbaserade ReVibe Energy har de senaste två åren varit med på 33-listan, Ny Tekniks och Affärsvärldens lista över Sveriges mest innovativa företag. Det är ett ungt bolag med god tillväxt.


ReVibe Energys produkter för vibrationsskördning: ModelD, ModelC och ModelQ

Comments are closed.