Anoto får order värd 3 miljoner euro

Anoto Group AB har slutit ett avtal med en ledande global partner om utveckling av en unik lösning för den globala offentliga sektorn. Vem denna partner är avslöjas inte i dagsläget.

Kontraktet uppges inledningsvis vara värt 3 miljoner euro, varav 1,5 miljoner för exklusivitet som intäktsförs redan nu, och resterande 1,5 miljoner, som utgör en icke återbetalningsbar förskottsbetalning, för produkt- och utvecklingskostnader.

– Vi är glada att arbeta i ett nytt och spännande partnerskap som kommer att leda till en innovativ och praktisk användning av vår digitala pennteknologi över hela världen, säger Stein Revelsby, vd för Anoto Group AB

”Vår partner i samarbetet förväntar sig ett mycket högt genomslag för denna lösning i den offentliga sektorn runt om i världen, och de har därför krävt omfattande sekretessbestämmelser som hindrar oss att lämna mer information just nu. Vi kommer dock att göra ett gemensamt uttalande med mer detaljer så snart den nya produkten är klar för lansering,” skriver företaget i ett pressmeddelande.

Comments are closed.