Åkerströms i Kina-samarbete

Åkerströms Björbo och Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd., Kina har tecknat ett samarbetsavtal som innebär att det kinesiska företaget blir Åkerströms partner för radiostyrningsprodukter i Kina.

Samarbetsavtalet är en inbrytning för Åkerströms på den kinesiska marknaden för radiostyrning och trådlösa kommunikationslösningar och är ett steg i bolagets internationella expansion.
– Vår strategi är att växa internationellt genom samarbetspartner och Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd är en perfekt partner för Åkerströms i Kina, säger Göran Rälg, partneransvarig på Åkerströms Björbo AB.
Nanjing Shunmei Science & Technology Co., Ltd grundades 2003 och har under sina sex år specialiserat sig på att leverera radiostyrda lösningar till industrikunder i Kina. De har under dessa år utvecklat sina egna särskiljande egenskaper och fullständiga yrkeskunskaper inom underhåll och installation av radiostyrning.
– Vi är väldigt glada att genom samarbetet med Åkerströms få chansen att introducera Åkerströms, som är ett av de mest välkända varumärkena inom radiostyrning, till kinesiska kunder. Åkerströms har specialiserat sig på att designa olika radiostyrningar för industrins specifika behov, vilket är väldigt populärt bland kinesiska kunder, säger Han Youfa, General Manager vid Nanjing Shunmei Science & Technology.
Tillsammans med Åkerströms kommer företaget att ställa ut med egen monter på mässan CeMat Asia i Shanghai, 26-29 oktober i år.
Samarbetsavtalet kommer att inkludera Åkerströms hela produktlinje inom radiostyrning. I Åkerströms produktlinje ingår Remotus radiostyrning av kranar, traverser och mobila enheter, Sesam portöppnare och Locomote lokstyrning.

Comments are closed.