Annons

1,25 GSPS-klocka med lågt jitter

Från Analog Devices kommer klock- och SYSREF-generatorn AD9528 för JESD204B-gränssnittet. Den är definierad för att stödja krav på klocksignal i basstationsdesign för LTE (long-term evolution) och flerbärvågs-GSM, elektroniska försvarssystem, testinstrumentation för RF samt andra kommande bredbandiga RF-signalkedjor för GSPS-datainsamling.

 

Användning av standarden JESD204B för höghastighetsprocessgränssnitt för omvandlare-till-digital blir allt vanligare inom många state-of-the-art-tillämpningar när datahastigheterna ökar till flera gigabit per sekund, och flerkanalsynkronisering samt latenshantering blir systemnödvändigheter. Gränssnittet har utvecklats speciellt för att möta systemdesignbehoven hos system med höga datahastigheter, och klockenheten AD9528 innehåller funktioner som stödjer och förbättrar egenskaperna i denna gränssnittsstandard.
AD9528 ger en energisnål, flerutgångs- klockfördelningsfunktion med låg-jitterprestanda, tillsammans med en tvåstegs-PLL och en VCO, on-chip. On-chip-VCO:n ställer in frekvenser från 3,6 till 4,0 GHz, med ingångsmottagare och oscillator som ger både enkelsidig och differentiell drift.

Comments are closed.