Annons

Uppgraderad VERSO-serie

JLT Mobile Computers lanserar sin uppgraderade VERSO-serie av datorer för fordonsmontering. Datorer finns nu med Intel Core i3- och Core i7-processorer med 7:e generationens Kaby Lake CPU-arkitektur.

VERSO-datorer utrustade med Kaby Lake Core i7-processor ger 30-70 % högre prestanda jämfört med tidigare generationer VERSO-datorer. Det kan handla om 50 % högre CPU-prestanda och 30-70 % högre grafikprestanda. Vidare kan 8 GB-standardkonfigurationen med DDR4-minne utökas till 16 GB, eller till och med 32 GB, för att hantera stora mängder data i realtid.
De som har lägre prestandakrav kan ändå dra fördelar av processor- och teknikuppgraderingarna. Med Intel Core i3-alternativet går det att behålla samma prestanda, men nå lägre strömförbrukning och kostnad. Detta beror på att den mer avancerade Intel Kaby Lake-processorteknologin ger betydligt högre prestanda per watt än det nuvarande alternativet.
Med den nya VERSO-serien riktar sig JLT mot kunder som vanligtvis kör tjocka klientapplikationer med höga krav på datorkraft och som har behov av pålitlig, problemfri drift i utmanande miljöer. Målgrupperna finns inom branscher som gruvdrift, olja och gas, offshore, jordbruk, GIS och försvar.
VERSO-seriens datorer finns att få med 10-, 12- eller 15-tums LED-skärmar och är utformade för att tåla utmanande miljöer. De är okänsliga för damm och är mycket resistenta mot vätskor, kan användas vid extremt låga och höga temperaturer och hanterar strömavbrott utan driftstopp.

Comments are closed.