Annons

Trippel Media väljer Sye Streaming Service

Trippel Media, företaget bakom PrimeTime, en app-plattform för nästa generations interaktiva OTT-upplevelser, väljer Sye Streaming Service från Net Insight.

Den första appen som lanseras är PrimeTime, en app för frågesport som finns tillgänglig i Sverige i början av det andra kvartalet, följt av expansion till Norge och Finland och med planer på att expandera över hela Europa senare under 2018.
– Vi är väldigt nöjda med att ha hittat en lösning för live-streaming som är byggd för interaktiva upplevelser på OTT-plattformar. Den unika kombinationen av ultra-låg fördröjning och synkroniserad audio, video och metadata, gör det möjligt för oss att skapa direktsända och interaktiva frågesporter som PrimeTime, samt att erbjuda nya och mer engagerande användarupplevelser till vår publik runt om i världen, säger Daniel Weilar, grundare av PrimeTime.
Sye Streaming Service är framtagen för live-sport, nyheter, live-events, live-betting och live-auktioner. Tjänsten drivs av Net Insight på molntjänsten Microsoft Azure och skalar dynamiskt efter kundens behov.

Comments are closed.