Annons

Portfölj av GbE-produkter

Microchip presenterar en ny portfölj av certifierade kretsar för Gigabit Ethernet med avancerade möjligheter, omfattande mjukvarustöd och kopieringsklara utvärderingsverktyg.

03mchip04

Den nya produktsviten, med det gemensamma namnet GigEpack, siktar till att förenkla och ta bort hinder för användningen av snabba nätverk och därmed öppna för nya användningsområden och tillämpningar. GigEpack inkluderar industrins första enkretsbaserade switchar för Gigabit Ethernet med integrerad HSR/DLR-redundans för ultrahög tillförlitlighet i kritiska tillverkningstillämpningar. Den inkluderar även industrins första fordonsklassade USB 3.1 Gen 1 för Gigabit Ethernet-bryggor som stöder avancerade förarsystem (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS) och informations- och underhållningssystem på en rad olika fysiska nätverkslager.
Produkterna är framtagna för industri-, fordons- och konsumenttillämpningar och inkluderar tre viktiga delar som ser till att de är lätta att använda och att sluttillämpningar kan nå marknaden snabbt. Till att börja med är samtliga produkter certifierade för samfunktion enligt UNH-IOP-(University of New Hampshire Interoperability)-testning. För det andra kommer samtliga produkter med kostnadsfria drivrutiner som är certifierade eller tredjepartsgodkända för användning med samtliga stora operativsystem, och som körs på snyggt utformade, kopieringsklara utvärderingskort. Slutligen stöds GigEpack-sviten av Microchips kostnadsfria online-baserade konstruktionstjänst LANCheck som granskar kundkonstruktioner och ser till att bästa möjliga konstruktionsmetoder utnyttjas.
GigEpack-sviten av produkter består av tre produktfamiljer. Den nya switchfamiljen KSZ9477/9567/9897 inkluderar funktioner som möjliggör för användare att skapa ultra-tillförlitliga nätverk med HSR/DLR-redundans och transportera audio och video med audio-/video-brygga (AVB).
KSZ9567-switchen har exempelvis 7 portar, ett SGMII-gränssnitt och inkluderar EtherSynch-teknik, som ger stöd för realtids-Ethernet, IEEE 1588 v2 PTP (Precision Time Protocol), AVB och tidskritiska nätverk (TSN, Time-Sensitive Networking).
Den nya bryggfamiljen LAN7800/LAN7850/LAN7801 möjliggör för kunder att lägga Gigabit Ethernet till inbyggda processorer via USB 3.1 Gen 1, USB 2.0 eller HSIC-(High Speed Inter-Chip)-brygga till en rad olika fysiska lager såsom exempelvis 1000Base-T eller 100Base-T1 och HDBaseT via RGMII.
Dessa produkter läggs till Microchips existerande KSZ9031-familj av Gigabit PHY-kretsar, som är fordonsklassat robusta och energisnåla.
Samtliga produkter i sviten finns nu för utprovning eller volymtillverkning. Switchprodukterna KSZ9477/9567/9897 kommer i TQFP-kapslar. LAN7800/7850/7801-produkterna kommer i QFN-kapslar. PHY-produkterna KSZ9031 kommer i QFN-kapslar.

Comments are closed.