Annons

Ny generation nätaggregat från Rohde & Schwarz

Farnell har utökat sitt sortiment med nätaggregat i NGP800-serien från Rohde & Schwarz. Den nya generationens NGP800-serie består av fem modeller med två och fyra kanaler som fungerar vid antingen 400 W eller 800 W, och de lämpar sig för både forskningssystem och automatiska testsystem.

Den nya NGP800-serien med nätaggregat har en högupplöst pekskärm på 5” som gör det enkelt att synkronisera utgångar, utföra vågformstester och registrera data för djupgående analys. Alla modeller har tre års garanti som standard och funktioner som:

* Flexibilitet: Modellerna har två eller fyra utgångar som kan anslutas parallellt eller i serie för att öka utström eller utspänning. Varje utgång kan användas separat, med en synkroniserad på/av-funktion, vilket säkerställer korrekt tillämpning av systemeffekt.

* Säkerhet: Avstängningsfunktioner för överströmsskydd (OCP), överspänningsskydd (OVP), övereffektsskydd (OPP) och värmeöverbelastning skyddar lasten. Maximal utström, utspänning och uteffekt kan ställas in separat för varje kanal.

* Funktionalitet: Utgångsrampfunktion (EasyRamp), utgångsfördröjning och godtycklig funktion (QuickArb) efterliknar en mängd olika nätaggregat, inklusive instabila enheter. Andra funktioner innefattar samtidig registrering av spänning och ström på alla utgångar, med data tillgängliga som en .CSV-fil för rapporter och dokumentation samt fjärravkänning för att förbättra spänningsregleringen.

* Anslutningsmöjligheter: Standardgränssnitten USB och LAN gör det möjligt att fjärrstyra NGP800 i ATE-system eller produktionslinjer. Ytterligare anslutningar kan aktiveras genom det valfria GPIB-gränssnittet, digital trigger-I/O, analog ingång och trådlös LAN.

Comments are closed.