Annons

Mydata Automation blir Mycronic Technologies

Mydata automation AB heter från den 1 juli Mycronic Technologies AB. Det är en naturlig följd att moderbolaget den 2 juni bytte namn från Micronic Mydata AB till Mycronic AB.
 – Beslutet är en del i den naturliga utvecklingen av två innovativa varumärken, säger Robert Göthner, affärsområdeschef för Ytmontering.

– Med ett gemensamt varumärke, Mycronic, förstärker vi vår ambition att ytterligare öka värdet vi tillför våra kunder och partners i en snabbt föränderlig elektronikbransch runt om i världen, säger Robert Göthner.
– Framöver fortsätter vi att utnyttja vårt samlade kunnande för att skapa mervärde och vidareutveckla den innovationskraft som gjort oss till det företag vi är. Genom att samla världsledande kompetens inom produktionsteknologi för mönsterritning och ytmontering fortsätter vi att skapa nya möjligheter för elektroniktillverkare under varumärket Mycronic.
Alla dotterbolag runt om i världen kommer att byta namn till Mycronic och den processen inleddes i och med att moderbolaget bytte namn den 2 juni 2014.

Comments are closed.