Annons

Keynote från Volvo på STEW 2017

Första keynoten på årets upplaga av Software Technology Exchange Workshop STEW 2017 (18-19 okt) är klar. Den 19 oktober talar Jonn Lantz, teknisk expert inom continuous integration, om den snabba omvandling som håller på när Volvo Cars skall gå från ett mekaniskt bolag med fossildrivna produkter till ett elektrifierat och digitaliserat automotivebolag.

08swedsoft01

I sin keynote kommer Jonn Lantz att fokusera på:
Utmaningarna att utveckla en bil under premisser som börjar likna mobilbranschens, med snabba cykler, frekventa uppdateringar av mjukvara (din bil skall bli bättre och bättre dag för dag, inte sämre) och en stark automatiseringstrend – både inom utvecklingen och hur fordonet framförs.
– Jag ser fram emot att få berätta om mina framtidsspaningar under STEW 2017, säger Jonn Lantz. Det är ett intressant forum för att mötas över branschgränser och mellan näringsliv och akademin. Vi behöver alla bli bättre på att samverka och jag ser fram emot att dela med mig av de utmaningarna och möjligheterna jag ser i samverkan mellan näringsliv och akademin samt hur vi kan arbeta gemensamt för att bli bättre.

Comments are closed.