Annons

Integrerad säkerhetslösning

Från Schneider Electric kommer den nya säkerhetslösningen EcoStruxure Security Expert, för säkerhet i byggnadsmiljöer.

10schneider05

Den nya säkerhetslösningen integrerar hela säkerhetsinfrastrukturen i ett enda smart system. Funktioner för passerkontroll och inbrottslarm fungerar utan avbrott och användaren får en tydlig överblick över systemfunktioner samt eventuella överträdelser. Med hjälp av lösningen går människorna som vistas i byggnaderna säkra, samtidigt som tillgångarna skyddas.
Security Expert-teknologin gör det möjligt att visualisera och kontrollera hela anläggningen. Lösningen koordinerar olika säkerhetsapplikationer med fastighetsautomation för att effektivisera såväl arbetsmiljö som verksamhet, inom hela företaget. Security Expert möter säkerhetsindustrins striktaste standarder och regelverk där kryptering samt autentiserings-funktioner skyddar kommunikation mellan systemenheter, arbetsstationer och mobila enheter.
Med lösningen har användaren tillgång till och kan reagera på händelser i realtid, när som helst och från vilken mobil enhet som helst. Det uppkopplade systemet finns tillgänglig via användarens smartphone eller laptop. På så vis kommer användaren åt den information som krävs för att fatta informerade beslut i syfte att säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Comments are closed.