Annons

Idiotsäkert kopplingssystem

binders Serie 570 med lättlåsande kopplingssystem har utformats för en mängd olika tillämpningar inom det kritiska området för medicinska system. Det har ett intuitivt låssystem för att garantera positiv koppling, och felkoppling förhindras genom en kopplingsposition som tydligt indikeras genom formen på inkopplingsområdet.

02binder01

Det nya lättlåsande kopplingssystemet, Serie 570, har ett PA66-plasthölje, 12 guldpläterade kontakter för 0,25 mm² kablar och är märkt 2 A, 150 V.
binder har utformat kopplingen för att klara fler än 5 000 kopplingscykler, vilket garanterat motsvarar driftskraven för de flesta användningsområdena inom den medicinska sektorn.
Panelmonteringens honkoppling ger skydd mot inträngande vätskor och vattenstänk samt oavsiktlig elektrisk kontakt, och när den lättlåsande kopplingen väl är ansluten erbjuder den skydd enligt skyddsklass IP54.
binder-koncernen är baserad i Neckarsulm i Tyskland och har 1 700 anställda världen över. Koncernen omfattar 14 företag med dotterbolag i USA, Kina, Singapore, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Sverige och Österrike. Produktsortimentet omfattar 10 000 olika artiklar.

Comments are closed.