Annons

Hioki pratar batteridesign i poddsändning

I tredje avsnittet av poddsändningen Innovationsexperterna diskuterar testtillverkaren Hioki och Farnell nyskapande verktyg och utrustning för batteridesign och testning.

Farnell har släppt tredje avsnittet i sin nya, globala podcastserie Innovationsexperterna, tillsammans med testtillverkaren Hioki. Podcastserien undersöker hur test- och mätutrustning stöttar innovationen och utvecklingen av nya produkter inom en mängd olika praktiska tillämpningar. Varje avsnitt i serien kommer att ge köpare, ingenjörer och andra branschproffs en värdefull insikt, så att de kan hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna, utmaningarna, produkterna, verktygen och tillämpningarna.

I det nya avsnittet diskuterar Kai Scharrmann, ingenjör och affärsutvecklingschef vid Hioki, och Farnells Cliff Ortmeyer, global chef för marknadsföring av teknikprodukter och system, hur ny teknik kan användas för att mäta hur effektiva elbilar och andra viktiga tillämpningar är. De talar också om trender och utmaningar inom batteriteknik och testning.

Comments are closed.