Annons

Fjärrövervakning förlänger drifttiden

Krafthanteringsföretaget Eaton lanserar sitt nya TFX-fjärrövervakningssystem, med omfattande överblick över maskiners position och prestanda. En anpassad telematiklösning kan optimera en enstaka maskin eller en hel maskinpark.

TFX kan hantera trådlös programmering och ser till att enheten och annan ansluten maskinvara, såsom Eaton HFX-styrenhet, kan uppdateras på distans. Tack vare den här funktionen ger TFX-systemet smart, ansluten hydraulik med fördelar som omfattar:
* smidig integrering med komponenter från Eaton och andra tillverkare, som ger fullständig information om maskinhälsan
* kompakt utformning och miljöklass IP67, som är lämpad för de tuffa miljöer som mobil anläggningsutrustning används i
* flexibel och konfigurerbar för att uppfylla behoven hos en viss maskin eller en hel maskinpark
* en säker utvecklingsmetod som bidrar till att hantera cybersäkerhetsrisker och skydda maskinens tillgänglighet och integritet.

– Vi arbetar för att bygga en framtid där programuppdateringar av tung utrustning kan göras med en enkel knapptryckning och där databaserade underhållsbeslut gör oplanerade driftstopp till ett minne blott, säger Jiri Foukner, produktansvarig – EMEA, Mobile Hydraulic Advanced Controls, ProFX electronics & Steering. Det nya TFX-systemet har utformats för att ge ansvariga för maskinparker och utrustning en omfattande överblick över sina maskiner. Allt som är anslutet till en maskins CAN-buss kan integreras i TFX-systemet, vilket hjälper slutanvändarna att fatta smartare beslut i samband med underhåll och hantering.

Leave a Reply