Annons

Etablerade techbolag erbjuds hjälp att göra comeback efter Corona

Sting erbjuder under hösten 2020 ”Comeback Coaching” för techbolag som råkat illa ut på grund av Coronapandemin. Entreprenörer kan boka upp till tre 45-minutersmöten – utan kostnad – med en kvalificerad coach på Sting för att få input på hur man kan tackla problem och hitta nya, kreativa vägar framåt.


Sting-coacherna Ivar Strömberg och Johanna Wollert Melin

Stings Comeback Coaching riktar sig till tech-entreprenörer vars företag befinner sig i kris eller har ekonomiska svårigheter på grund av Coronapandemin.

Två av Stings affärscoacher, Ivar Strömberg och Johanna Wollert Melin, finns tillgängliga i co-working spacet A house i centrala Stockholm varje måndag och onsdag, klockan 13:00 till 16:00. De kan hjälpa till med utmaningar som rör exempelvis teamet, finansiering, affärsidén, affärsmodellen eller kunder och försäljning.

Ivar och Johanna är båda erfarna entreprenörer. Ivar var medgrundare och VD för Tele1/Song Networks och Johanna är grundare av Trice Imaging, en global ledare inom molnbaserad medicinsk bildbehandling. Båda har lång erfarenhet av att resa pengar och vet hur man hittar kreativa lösningar inom produkt, team, strategi, processer och mycket mer.

Tech-entreprenörer i alla branscher kan ta del av coachningen, men företaget måste:

Ha betalande kunder
Max 25 MSEK i omsättning
Max 12 anställda
Sälja en tech-produkt eller -tjänst (inga konsultföretag)
Vara baserat i Stockholmsregionen

Comeback Coaching ger inte support kring deltidspermitteringar, skattesubventioner eller hur man ansöker om statligt stöd och liknande.

Det kostnadsfria stödet möjliggörs genom ett gemensamt EU-projekt.

Comments are closed.