Annons

Dinbox tillverkar hos Orbit One

Dinbox har valt kontraktstillverkaren Orbit One som partner för tillverkning av deras senaste porttelefon som nu lanseras på den svenska marknaden.

Dinbox är Sveriges största leverantör av fastighetsboxar och produkter som digitala porttelefoner, elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm. Bland kunderna finns många av Sveriges största bygg- och fastighetsbolag som köper in kompletta helhetslösningar för ett smartare boende.
– Vi är glada att kunna hälsa Dinbox välkomna som ny kund hos oss på Orbit One, säger Micael Ny, chef för försäljning och marknadsföring hos Orbit One. Dinbox är ett spännande och växande företag som förnyar sin bransch med nya smarta och digitala lösningar. Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att tillverka deras produkter och det är även glädjande att den geografiska närheten spelade roll. Hela vår organisation finns ju i norra Europa och det gör att vi snabbt och flexibelt kan träffas för att diskutera utveckling och olika lösningar.
– Eftersom vårt största fokus är produktutveckling och försäljning har vi medvetet valt bort egen tillverkning, säger Richard Chahine, inköpschef på Dinbox. Andra aktörer kan optimera detta mer än vad vi kan och valet föll på Orbit One som uppfyllde våra krav och gav oss en känsla av att vara både serviceinriktade och att ta hand om sina kunder. Vi uppskattar även närheten med all verksamhet här i Europa.

Comments are closed.