Annons

Dags för virtuell electronica

På måndag är det dags igen. Då slår den gigantiska elektronikmässan electronica upp portarna. Men i år är förstås allt annorlunda. De fysiska portarna och utställningshallarna är stängda och allt hålls i stället virtuellt. Datorportarna står öppna från 9 till 12 november.

Det blir med andra ord en väldigt annorlunda electronica jämfört med den så många av oss är vana vid. Konferenser och rundabordssamtal är relativt lätta att köra virtuellt, men de många mötena mellan utställare och besökare blir en aning svårare. Mer än 200 utställare finns ändå tillgängliga och både de och organisatörerna har gjort sitt bästa för att skapa fungerande kontakter.

De som väljer att registrera sig har ett brett program att välja ur. 11 och 12 november hålls till exempel Cyber Security Forum, där man demonstrerar praktiska exempel på säkerhet inom fordonselektronik, automation, embedded, medicin och IoT. Embedded Forum håller på alla fyra dagarna och samma sak gäller Power Electronics Forum.

Den traditionella CEO Round Table hålls också i år. På tisdag klockan 11 är det dags att diskutera hur industrin påverkas av COVID-19. Jean-Marc Chery från STMicroelectronics, Gunther Kegel från Pepperl + Fuchs, Reinhard Ploss från Infineon och Kurt Sievers från NXP Semiconductors är huvudaktörerna.

Comments are closed.