Annons

Compotech expanderar i Benelux

Det svenska teknikhandelsbolaget Compotech Provider AB etablerar nu försäljningsverksamhet i Benelux.

Compotech Provider AB har befunnit sig i en expansiv fas de senaste åren med bland annat fusion av ett par systerbolag och etablering av inköps- och kvalitetsteam i Shenzhen och Shanghai. Nu tar företaget ytterligare ett stort kliv, genom att etablera försäljningsverksamhet i Benelux.
Det globala bolaget Johnson Electric, en världsledande utvecklare och tillverkare av små elmotorer, solenoider och mikrobrytare till bland annat automotive-, automation-, medicin- och hemelektronikindustrin, har utsett Compotech att agera som officiell partner i Belgien, Holland och Luxemburg.
– I Sverige har vi varit återförsäljare av Johnson Electrics produkter i över 30 år, säger Jan Eriksson, vd för Compotech. Att nu ta klivet ut i Europa med deras högprestandaprodukter, är vi så klart otroligt stolta och glada över. Från vår sida kommer vi att underlätta försäljningen för Johnson Electric genom att vårt erbjudande innefattar mer än standardkomponenter eftersom vi också erbjuder våra kunder skräddarsydda seriella lösningar.
I och med expansionen förstärker Compotech sin organisation med Hein van der Waals, nyanställd försäljningschef för Compotech i Benelux. Hein var tidigare försäljningschef för Johnson Electric Benelux.

Comments are closed.