Annons

Bredare program från XP Power

Farnell ökar sitt utbud av produkter från XP Power. Det gäller främst produkter för industri- och medicinska sektorer.

Produkterna inkluderar medicinskt godkända strömlösningar för användning i patientområdesapplikationer och i laboratoriemiljöer. Medicinskt godkända lösningar inklusive klass II-godkännanden för hemvårdsenheter, högeffektiva konvektionskylda designer för patientnära enheter med lågt oljud samt defibrillatorsäkra DC-DC-omvandlare för tillämpningar med anslutna delar. Strömlösningar för industriella automatiseringar, automatiserad testutrustning, industriell kontroll, testning och mätning, instrumentering, farliga miljöer, transporter och försvar.

I det utökade produktprogrammet finns bland annat:

* DC/DC-högspänningsomvandlare för applikationer som kräver minimal storlek och vikt. Aggregaten klarar spänningar mellan 100 V och 10 kV och används bland annat för lavinfotodioder, kondensatorladdare, elektrofores, fotomultiplikatorrör, piezo-enheter, masspektrometri och upprätthållande jonpumpar.

* FCS-familjen, med AC/DC-omvandlare från 40 W till 60 W. Aggregaten är konvektionskylda och har en inspänningsområde mellan 90 V och 264 VAC. FCS40- och FCS60-serierna är godkända för medicinska, ITE och hushållsapplikationer.

* DSR serien, som är en ultratunn, lågkostnads DIN-Rail-strömförsörjning, klassad till 75 W, 120 W och 240 W och finns tillgänglig med 12, 24 och 48 V utgångar. De har en 150% toppbelastningskapacitet för att stödja uppstart för elektromekaniska belastningar samt voltfria reläkontakter som underlättar fjärrövervakning för DC OK. DSR-serien kan anslutas parallellt för högre effektbehov eller konfigureras för att ge N+1 redundans till kritiska applikationer.

Comments are closed.