Annons

Björn Lifvergren blir vd för Inission

Kontraktstillverkaren Inission har utsett Björn Lifvergren till ny vd för Inission AB. Björn kommer närmast från en tjänst som vd för Motala Verkstad Group och börjar sin tjänst den 20 mars 2017.

02iniss01

Björn Lifvergren har en god erfarenhet av förändringsledning i ledande roller. Han har ett flertal år arbetat hos Atlas Copco med effektiviseringar och förbättringar och kommer in i en expansiv tid av Inissions utveckling.
– Jag är glad över att vi rekryterat Björn som en kraft att lyfta Inission till nästa nivå, säger Fredrik Berghel, koncernchef Inission. Han är en kompetent ledare som kommer in vid en perfekt tidpunkt för att ytterligare trimma verksamheten. Björn kommer att förstärka koncernledningen och inledningsvis fokusera på de nuvarande produktionsenheterna.
– Jag gillar tillverkande industri och den flexibilitet som behövs i en entreprenörsdriven verksamhet, säger Björn Lifvergren. Jag tror starkt på koncernens vision och ser fram emot att vara med och bidra i den utveckling som Inission står inför.

Comments are closed.