Annons

Björn Lifvergren avgår som Inissions VD

Styrelsen för Inission AB och Björn Lifvergren har tillsammans kommit överens om att Björn ska lämna rollen som Inissions VD, en roll som han innehaft sedan april 2017. Styrelsen har därmed inlett en rekryteringsprocess för att hitta en ny VD.

– Jag vill varmt tacka Björn för hans insatser då han genomfört stora och viktiga förändringar som positionerat Inission mycket väl inför framtiden, säger Fredrik Berghel styrelseordförande i Inission. Styrelsen har tillsammans med Björn gjort bedömningen att det nu är rätt tid att hitta en ny VD som kan fortsätta utveckla bolaget i enlighet med strategin.

– Jag är stolt över mina medarbetares engagemang och den utveckling Inission har haft under mina dryga fyra år vid rodret, där omsättningen fördubblats och lönsamheten ökat, säger Björn Lifvergren.

Björn Lifvergren kommer att vara tillgänglig under en övergångstid för en smidig överlämning till en ny VD. Under tiden, fram tills att en ny VD presenteras, kommer styrelsens ordförande Fredrik Berghel att vara tillförordnad VD för Inission. Vice ordförande Olle Hulteberg har av styrelsen utsetts till styrelseordförande fram tills nästa bolagsstämma.

Comments are closed.