Annons

5 ½ och 6 ½ digitala multimetrar DCV onoggrannhet på 35ppm

Från B&K Precisions kommer en ny generation av 5 ½ och 6 ½-siffriga digitala multimetrar. Den nya BK5490C-serien består av fyra modeller, BK5492C / BK5492CGPIB (5 ½ siffror) och BK5493C / BK5493CGPIB (6 ½ siffror), och har förbättrad prestanda, högre noggrannhet och är enkel att använda.

Den nya serien erbjuda ett helt nytt användargränssnitt, grafiska funktioner som trend- och histogramdiagram, praktiska matematiska och statistiska datafunktioner och standard LAN och USBTMC kompatibla gränssnitt.

BK5490C-serien är utrustad med en 4,3-tums LCD-färgskärm med hög kontrast som möjliggör snabba och exakta mätningar. Användare har möjlighet att konfigurera en mängd olika testuppsättningar, som kombinerar stapelmätare, trenddiagram eller histogramvisningar med statistik eller matematiska funktioner. Dessutom möjliggör den dubbla mätfunktionen samtidig visning av två mätningar. Alla modeller har mäthastigheter upp till 1000 avläsningar / s och inkluderar 2 mätfunktioner:

De 6 ½-siffriga modellerna har högre DCV-noggrannhet på upp till 35 ppm, högre upplösning och mätingångar både på front och baksida av instrumentet.

Multimetrarna har som standard LAN-, RS232- och USB-gränssnitt (USBTMC-kompatibla) som möjliggör fjärrkommunikation och kontroll från nästan var som helst. Ett GPIB-gränssnitt finns också tillgängligt och ingår i modellerna BK5492CGPIB och BK5493CGPIB. Den medföljande operativmjukvaran stöder fjärrkontroll av instrument, övervakning av levande mätning och dataloggning. En LabVIEW-drivrutin är också tillgänglig för nedladdning och förenklar systemintegration och instrumentkontroll.

Multimetrarna marknadsförs i Sverige av Ferner

Leave a Reply