Tritech och Innodisk utökar samarbetet

Tritech Solutions meddelar att de utökar samarbetet med Innodisk genom en gemensam satsning på industriella I/O-produkter för industriell kommunikation och signalkonvertering inom ett brett område av inbyggda system.

Området innefattar ethernet, serieportar, gränssnitt för datalagring (SATA, USB, PCIe) och displayer, både analoga signaler (VGA) och digitala (HDMI, LVDS, LV-TTL).

Innodisk lanserar samtidigt två nya moduler för I/O-expansion. Dessa är mini PCI Express-moduler och den ena, döpt till EMPL-G201, adderar upp till två Gbit ethernet-portar. Den andra modulen är döpt till EMP2-X401 och adderar fyra eller åtta serieportar – individuellt konfigurerbara via mjukvara för antingen RS-232, RS-422 eller RS-485.

– Innodisk har smarta lösningar som sänker tröskeln för kundanpassad I/O. Traditionellt har höga kostnader för ”custom-kort” eller dyra byggsätt för expansionskort krävts för att åstadkomma detta. Tillsammans med Innodisk kan vi erbjuda kostnadseffektiv anpassning av industriellt I/O baserat på moduler som använder vanliga mini PCIe-kontakter, säger Patrik Björklund, försäljningsdirektör på Tritech Solution i ett pressmeddelande.

Comments are closed.