Transmode snabbar på utbyggnad av nät

Med tjänsten "Förkonfigurering" (Pre-Staging) hjälper Transmode  teleoperatörer att bygga ut sina nät snabbare och effektivare. Tjänsten minimerar den tid som krävs på installationsplatsen, förenklar logistiken och garanterar kvaliteten.

Transmode har tidigare provbyggt vissa kunders nät i sina lokaler. Nu erbjuder företaget tjänsten "Förkonfigurering" till alla kunder. Alla enheter monteras, konfigureras och testas hos Transmode i exakt den konfiguration som ska användas i nätet innan de skickas till kunden.
Dan Rydberg, vice president operations and customer service, säger:
– Vi ser en trend där fler och fler av våra kunder ber oss hjälpa till med att förkonfigurera nätens utrustning. Vi vet att förkonfigurering kan minska tiden på installationsplatsen med upp till 50 procent jämfört med om utrustningen levereras på traditionellt sätt.
Förkonfigurering möjliggör också fjärrstyrd driftsättning.
– Förkonfigureringen följer en väldefinierad femstegsprocess: Vi hjälper till med att definiera kraven, monterar den exakta hårdvarukonfigurationen, konfigurerar programvaran och provar sedan det kompletta nätet, allt innan utrustningen märks upp på ett entydigt sätt och skickas till respektive installationsplats. Om kunden vill kan förkonfigureringen skräddarsys och innehålla valda kombinationer av dessa moment.

 

Comments are closed.