Transmode säljer MPLS-TP-nät i Malaysia

Setia Haruman Technology Sdn Bhd har valt Transmode som leverantör av ett nytt, paketbaserat optiskt MPLS-TP nät för regionen.

Kontraktet avser leveranser av Transmodes TM-Serie, inklusive Ethernet Muxponder II (EMXPII) med stöd för den nyligen annonserade arkitekturen Native Packet Optical 2.0. Nätutbyggnaden gör att Setia Haruman Technology kan erbjuda nya Ethernet-tjänster, samtidigt som man ökar kapaciteten och tjänsteflexibiliteten i sitt transportnät på ett kostnadseffektivt sätt. Genom uppgraderingen kan Setia Haruman Technology skynda på utbyggnaden av framtidens nya och intelligenta tjänster till sina kunder i företagsparken och dess omgivningar.
Cyberjaya är Malaysias första cyberstad i Multimedia Super Corridor (MSC Malaysia) och modell för kommande cyberstäder. MSC Malaysia är ett av staten reserverat område i Malaysia och omfattar 750 kvadratkilometer mellan Kuala Lumpurs internationella flygplats i söder till Petronas Towers i norr. Området är avsatt för investeringar i högteknologi och multimedia, och det utgör kärnan i landets statliga ICT-initiativ, som bl a omfattar Cyberjaya, en specialbyggd, IT-intensiv, stad.
Staden är strategiskt belägen väster om Putrajaya, regeringens nya administrativa centrum. Cyberjaya är byggd som modell för den "intelligenta" staden och utgör själva kärnan för utvecklingen av MSC Malaysia, en unik ny miljö där man kan leva, studera, arbeta och roa sig.
Transmodes EMXP-familj ingår i företagets Native Packet Optical 2.0 arkitektur för nätoperatörer. Arkitekturen kombinerar optisk transport och Ethernet, inklusive tjänsterna i MEF Carrier Ethernet 2.0 (CE2.0), MPLS-TP och OTN-transport. EMXP-familjen har ultralåg fördröjning och inget jitter, vilket säkerställer skalbara tjänster med höga prestanda.

Comments are closed.