STING och NFT Ventures skapar Fintech-hub i Stockholm

STING och NFT Ventures inleder ett samarbete som ska utveckla Stockholm till en hot-spot för entreprenörer med snabbväxande globala startups inom fintech, financial technology, genom ett strukturerat inkubatorprogram och ett specialiserat fintech-investeringsbolag. Mondido, en smart betallösning på nätet, är första startupbolaget att ta in en investering från NFT.

− Genom NFT Ventures får Stockholm en första specialiserad early-stage investerare inom Financial Technology, säger Pär Hedberg, grundare och VD på STING. Vi är väldigt glada för detta och övertygade om att vårt samarbete med NFT leder till att det kommer fram ännu fler spännande startups inom området betal-, bank- och transaktionstjänster.
Mondido är en smart lösning för betalningar på nätet med fokus på analys och konvertering. Grundarna Robert Pohl och Annika Manns har tagit fram en tjänst som ger värdefull information för att fatta beslut kring marknadsföring, produktutveckling och för att öka försäljningen. Mondido lanserades tidigare i år med sikte på att bli betallösningen för framtidens storbolag.

Comments are closed.