SmiLe på BIOEurope i Köpenhamn

Den 5-7 november deltar SmiLe Incubator och flera av inkubatorbolagen i BIOEurope som går av stapeln i Köpenhamn. I år är denna, den största europeiska partneringkonferensen inom life science, för första gången belägen utanför tysktalande länder. Den är även rekordstor: 4.400 deltagare och 122.000 förbokade möten.

På BIOEurope kommer en representant för SmiLe Incubator att bygga nätverk och relationer som kommer kunna ge ytterligare god växtmån till uppstartsbolagen, genom att presentera alla SmiLe-företag i möten med industri och riskkapitalbolag. Det ligger i SmiLe Incubators uppdrag att stötta uppstartsbolag inom life science i att bygga sina bolag, kommersialisera sina produkter respektive tjänster och ordna sin finansiering.
Ett deltagande i en stor partneringkonferens är ett utmärkt sätt för tidiga bolag att lära känna sin marknad och validera sin teknologi.
– Vi får ständigt bekräftat att SmiLes kontinuerliga, strategiska arbete vad gäller att etablera relationer med industri och investerare ger god effekt, eftersom bland annat läkemedelsbolag kontaktar oss för att de är intresserade av våra bolag. Dessutom gav vårt, Medeons och Invest in Skånes gemensamma treårsprojekt Southern Sweden Going Global enormt bra resultat. Det syftade till att stötta uppstartsbolagens internationalisering. Utvärderingen visade att 60 procent av uppstartsbolagen säkrade minst ett kundavtal under perioden, säger Ebba Fåhraeus, vd för SmiLe Incubator.

Comments are closed.