Smartare Elektroniksystem på turné

Tillsammans med kompetensnaven och branschorganisationen Svensk Elektronik åker representanter från det strategiska innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem  på turné runt om i Sverige och besöker totalt sex städer. Meningen med  turnén är att underlätta för företag att komma i kontakt med kompetensnaven och få mer information om den hjälp som erbjuds.

Smartare Elektroniksystem  återkommer snart med mer information, men vill gärna att intresserade av ovanstående event bokar in följande datum redan nu: Västerås 24 maj, Luleå 1 september, Göteborg 18 oktober, Linköping 27 oktober, Malmö/Lund 9 november och Sundsvall 6 december.

Ett annat sätt att att hitta rätt branschkontakter kan vara att anmäla sig till Matchmaking under Scandinavian Electronics Event den 19-21 april på Kistamässan. På plats kommer då att finnas erfarna projektledare och tekniska experter inom områden såsom smartare elektroniksystem och IoT. Möten som kan öppna för nya affärsidéer och i sin tur kan leda till en ansökan om att göra en förstudie eller innovationsprojekt finansierat av de strategiska innovationsprogrammen.

Läs mer på den här länken: www.see-event.se/matchmaking.

I samband med Scandinavian Electronics Event bjuder Showcase Sweden  tisdagen den 19 april årerigen in studie- och yrkesvägledare liksom lärare, elever och skolledare till en introduktion av elektronikbranschen och dess möjligheter. Här ges både information och inspiration samt möjlighet till nya kontakter inom en svensk framtidsbransch. På plats finns både branschrepresentanter liksom enskilda företag med representativa produkter som hjälper dig att utveckla både vägledningsarbete och lektionsinnehåll.

För mer information se: www.see-event.se/for-skolor.

Ett annat datum att hålla reda på är 15 september. Då är det dags för årets "Stora Elektronikdagen med SUMMIT". Dagen arrangeras i ett samarbete mellan Smartare Elektroniksystem och Branschorganisationen Svensk Elektronik. Förra året samlades runt 100 personer på Tekniska Museet för att knyta nya kontakter och lyssna på intressanta presentationer.

Comments are closed.