SM i handlödning kan bli stort

Det kommer att bli minst 1-2 tävlingsheat per dag på S.E.E. 2010. Det visar de anmälningar som har kommit in en vecka innan evenemanget går av stapeln.

Fortfarande finns det några platser kvar.
– Gensvaret från industrin har varit mycket större än vad vissa trodde på förhand. Målet är två heat per dag men får vi fler än 24 anmälda försöker vi ordna fler heat, säger Lars-Gunnar Klang, ansvarig för SM i handlödning.
Deltagarna återfinns i företag som tillverkar egna produkter som t ex Ericsson och HMS, större och mindre legotillverkare som exempelvis Enics, Triab och Bellego, utvecklingsbolag som SWECO-Japs och även i form av privatpersoner.
Swentech Utbildning sponsrar mästerskapet genom att erbjuda den som utses till svensk mästare i handlödning en valfri schemalagd utbildning.
– Den som vinner SM i handlödning är givetvis en mycket kompetent handlödare men vi har andra utbildningar som vinnaren kan ha behov av i sitt yrkesliv. Utbildning är alltid ett bra sätt att öka sitt eget marknadsvärde, säger Maisa Ek från Swentech Utbildning AB.

 

Comments are closed.