Regional försäljningschef för Elfa Distrilec

Elfa Distrelec har utsett Leif Wartacz till chef för säljorganisationen i Norden som regional säljchef. Wartacz tar över ansvarsområdet från sin företrädare Karin Kruger, med viktiga konton i Norge, Danmark, Sverige och Finland.


Leif Wartacz har lång erfarenhet från elektronikbranschen och en examen i elektronik. Han har närmast haft en ledande ställning inom säljorganisationen hos Maersk, och har tidigare haft flera ledande tjänster inom Farnell element14, senast som regional säljchef för Norden.
Leif Wartacz ser fram emot att återgå till elektronikdistributionsbranschen och tror att hans tidigare erfarenhet och branschkunskap kan ha stor inverkan på Elfa Distrelecs utveckling i regionen under 2019.
– Jag tycker att det är spännande att komma till Elfa Distrelec under en tid med stora tillväxtmöjligheter. Att ha tillbringat tid utanför branschen har gett mig möjlighet att utvärdera min framtida karriär och fått mig att inse att det är elektroniksektorn jag brinner för. Jag ser fram emot de utmaningar vi står inför och att leda nästa steg i vår förändringsprocess mot att leverera tjänster och produkter som är skräddarsydda för våra kunders behov.
Wartacz blir direkt underställd Datwylers VD, Neil Harrison under sin anställning.

Comments are closed.