Om Oss

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Om Elektronik i Norden

Viktiga verktyg för Nordens elektroniker
Elektronik i Norden har sedan starten 1992 som mål att vara den viktigaste informationskällan för Nordens yrkesverksamma professionella elektroniker. Vårt ursprung är Modern Elektronik där många av oss arbetade på 70-talet. Vi skriver bl.a. om Komponenter, Konstruktion, Test&Mät, Systemkomponenter, Embedded Technology både hård och mjukvara, Produktionsteknik. Vi publicerar även flera översikter inom teknikområdena.

Elektronik i Norden on the web!

Sedan december 2012 har vi lämnat den tryckta tidningen bakom oss och ägnar oss nu bara åt digital publicering, på hemsida och i nyhetsbrev. Våra tidigare över 25 300 prenumeranter välkomnas nu över till webben och nyhetsbreven. Behovet av en viktig faktakälla behövs och att inriktningen av vår information är korrekt visas genom ständigt ökande trafik på hemsidan och antalet nyteckningar av nyhetsbrevet. Kombinationen av nyheter, analyser och tunga tekniska artiklar är uppskattad och nyttig.
Om man vill man titta bakåt i gamla nummer från januari 2007 och fram till december 2012 så finns papperstidning i ett bläddringsbart utförande på nätet. Du hittar alla dessa nummer av tidningen här på hemsidan.

Vårt nyhetsbrev, som i dag prenumereras av över 10 000 mottagare, förstärks via bloggar och diskussionsforum och vi gör det också möjligt att kommentera direkt. Brevet kommer tisdagar och torsdagar.
Vi är som vanligt intresserade av kommentarer och redaktionella bidrag. Hör av dig till någon av redaktörerna eller till redaktionen@elinor.se .

Företagsfakta
Göte Fagerfjäll
Chefredaktör, ansvarig utgivare och webb-ansvarig

Comments are closed.