Nya kompakta ytmonteringslösningar

Under IPC APEX 2019 i San Diego lanserar Mycronic två nya kompakta ytmonteringsmaskiner, MY300HX och MY300EX, som möjliggör produktionslinjer med hastigheter upp till 100 000 komponenter per timme.

– Tidigare kunde vissa kunder nå en hastighetsgräns med våra maskiner och valde då att komplettera med en separat höghastighetslina, säger Mattias Jonsson, Product Manager Pick-and-Place, Mycronic. Nya MY300HX och MY300EX löser detta, tack vare omfattande hård- och mjukvaruuppgraderingar. Detta innebär att monteringslinor baserade på de nya modellerna får en flexibilitet som är jämförbar med våra högpresterande Synergy-linor, men med upp till dubbelt så hög kapacitet.
Den snabba ytmonteringsmaskinen MY300HX, och MY300EX för IC-montering, möjliggör en rad kompakta och flexibla linjekonfigurationer. För tillverkare med medelstora volymer och för andra, som är på väg att expandera mot större serier, passar tre maskiner i en och samma lina. En sådan lina för medellånga serier demonstreras under APEX 2019.

Comments are closed.