Ny vd inom HiQ

Stefan Haag har utsetts till ny vd i HiQs dotterbolag HiQ MobilEyes efter det att den nuvarande vd:n Johan Carlsson valt att lämna HiQ.
– Sedan HiQ förvärvade MobilEyes, numera HiQ MobilEyes, har Stefan varit med och utvecklat HiQs near shore-erbjudande i Ryssland tillsammans med Johan Carlsson och övriga medarbetare på HiQ MobilEyes. Stefan har en solid teknisk bakgrund och en god förståelse för vår verksamhet efter att ha arbetat i företaget i snart 10 år. Jag ser Stefan som en mycket kompetent efterträdare till den avgående VD:n Johan Carlsson. Vi är mycket tacksamma för det arbete Johan lagt ner och önskar honom all lycka till med kommande utmaningar, säger Lars Stugemo, vd och koncernchef på HiQ.

Stefan Haag har arbetat som kundansvarig och projektledare på HiQ Mobileyes sedan 2000 och var med och byggde upp det som idag är ett starkt near shore erbjudande till HiQs kunder. Tidigare erfarenheter har Stefan hämtat från bland annat Ericsson Mobile Communications där han arbetat med utveckling i ett antal år.

Comments are closed.