Nordiskt PLM-samarbete

Den 1 januari 2022 etablerade Nordcad Systems A/S (Danmark) och eBOM AB (Sverige) ett nytt företag under namnet eBOM by Nordcad AB. Det nya företaget är huvuddistributör för PLM-lösningar från Highstage A/S (Danmark).

Bolagen har redan pågående samarbeten. Det nya partnerskapet skapar ytterligare möjligheter för kunder att lyckas inom PLM (Product Lifecycle Management) och QMS (Quality Management Systems).

– Vi är väldigt glada över partnerskapet med Nordcad och möjligheten att erbjuda vår expertis inom PLM och QMS till ännu fler kunder i Norden, säger Daniel Nihlén, VD och grundare av eBOM.

– Highstage möjliggör snabbt samarbete inom kundens verksamhet, och sammankopplade system och processer. Vi ser det som väldigt spännande att Highstage erbjuder en unik lösning med en arkitektur som låter oss skräddarsy verktyget för varje kund. Samtidigt är det en fullt skalbar molntjänst, som strömlinjeformar den övergripande produktlivscykelhanteringen för kunder inom hightech-segmentet, medicinteknik, industri och försvar.

Comments are closed.