Kraftaggregat för volymer

Craftec har ett eget varumärke, Switchbox, som passar i applikationer där volymerna är höga och priset är viktigt. Nu kommer inkapslade lågprisaggregat i området 30 till 70W.

Vissa av serierna lagerhålls i centrallagret i Gnesta och kan då erbjudas i låga volymer. Det kompletta utbudet av Switchbox täcker in externa nätadaptrar och inbyggnadsaggregat de effektområden som efterfrågas mest. Kraftaggregat i form av adaptrar finns som både väggmonterade och desktopvarianter i effektklasser från 10 W till 180 W. För inbyggnadsaggregaten är effektklasserna 15W till 320W i olika standardiserade format. Dessutom finns medicinklassade och industriklassade alternativ.
Tre nya versioner av inbyggnadsaggregat i PD-serien har märkeffekterna 35W, 50W respektive 70W med en utspänning 5, 12, 15, 24 eller 48 V.
Utan last på utgången (dvs när applikationen är i stand-by) är effektförbruknignen mindre än 0,5W. Tålighet mot överspänningar på nätsidan, 300 VAC surge under 5 sek, gör att aggregaten passar för industriella applikationer.
Lång livslängd garanteras tack vare exempelvis elektrolytkondensatorer som tål 105°C och att fabriken gör en burn-in test på samtliga producerade enheter.
PD-serien specificerad för en -20 till +70°C omgivningstemperatur.

 

Comments are closed.